آیا هوش مصنوعی به دانشمندان در یافتن حیات در مریخ کمک می‌کند؟

پژوهشگران آمریکایی از ابداع یک سیستم جدید مبتنی بر هوش مصنوعی خبر داده‌اند که می‌تواند نشانه‌های حیات را با ۹۰ درصد دقت تشخیص دهد و به پیدا کردن حیات بیگانه کمک کند.

ناسا به پروژه کاوشگری مریخ‌نورد "فرصت" پایان داد

ربات کاوشگر فضایی "فرصت" یا "آپورچونیتی" بیش از ۱۵ سال مشغول تحقیق بر روی سیاره مریخ بود. ناسا به دلیل آنکه این کاوشگر فضایی دیگر قادر به انتقال یافته‌های خود نیست، به این پروژه پایان داد. این پایان داستان موفقیتی است بزرگ.

بازنشسته شدن آخرین نفر از نخستین نسل مهندسان کاوشگر فضایی وویجر

تصور کنید در دفتر کارتان با رایانه‌ای ۴۰ ساله سر و کار دارید که بخش آی‌تی شرکت حتی نمی‌داند چطور باید آن را خاموش و روشن و یا تعمیر کرد،‌ تنها شما از کار آن سردر می آورید که شما نیز درحال بازنشسته شدن هستید.

آغاز پرواز پایانی مدارگرد کاسینی به دور قمر انسلادوس

ماموریت مدارگرد کاسینی ناسا به زحل که در سال 1997 پرتاب شد، تا کنون 18سال و 3 ماه به طول انجامیده است که توسعه قابل توجهی در برنامه زمانی اولیه چهار ساله آن بشمار می‌رود.

کاوشگرهای فضایی ایران احیا می‌شوند

معاون فناوری سازمان فضایی ایران از احیاء و فعال کردن کاوشگر های فضایی به عنوان برنامه های این سازمان خبر داد و آخرین وضعیت ماهواره «ناهید» را تشریح کرد.

کاوشگر فضایی

کاوشگر فضایی سفینه‌ای بی سرنشین است که برای کاوش منظومه شمسی به فضا پرتاب می‌شود. کاوشگر حامل تجهیزات و دوربینهایی جهت گردآوری اطلاعات و ارسال آن به زمین بصورت علایم رادیویی است.

کاوشگر پژوهش، پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی

«کاوشگر پژوهش»، جدیدترین دستاورد از طرح کاوشگرهای فضایی ایران است. پیش از این، پژوهشگران و محققان ایرانی توانسته‌اند در بازة سال‌های 1385 تا 1391، 7 کاوشگر تماماً ایرانی را با موفقیت به فضا پرتاب و آزمایش کنند.

آشنایی با کاوشگر فضایی

کاوشگر فضایی عبارت است از محموله علمی‌ـ‌پژوهشی که به وسیله یک پرتاب‌کننده به فضا انتقال می‌یابد و ضمن ارسال و مخابره نتایج، در بازگشت به زمین، بازیابی و نتایج آزمایش‌های علمی و تحقیقاتی از آن استخراج می‌شود.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری